0 kom
Moj račun
Svi članci
31.12.2021.

Glavno pitanje svakog vlasnika stana jest kako što bolje iskoristiti stambeni prostor. Odgovor na to pitanje nalazi se u namještaju koji možete prilagoditi svojim potrebama i stambenom prostoru. Odabirom prilagodljivog i višenamjenskog namještaja istovremeno ćete dobiti na prostoru i funkcionalnosti stambenog prostora. Kako bismo vam pomogli u opremi vašeg malog utočišta, sastavili smo listu neizostavnih komada namještaja koji će vaš dom učiniti praktičnim i lijepim.

1. Sofa i fotelja na razvlačenje

Na prvom mjestu naše liste nalaze se sofe i fotelje na razvlačenje. One su već dobro poznati komadi namještaja mnogih studio apartmana i malih stanova. S modernom sofom Perugia uvijek ćete imati spreman ležaj za spavanje koji vam neće zauzimati puno prostora u stanu. 

Jednako tako, s praktičnom foteljom Arty uvijek ćete imati dodatni ležaj za vaše prijatelje ili članove obitelji koji odluče prespavati kod vas. Koju god opciju odabrali, sa sofama i foteljama na razvlačenje ne možete pogriješiti. 

2. Produljivi stol 

Drugi komad namještaja koji je itekako bitan u stambenom prostoru jest blagovaonski stol. Međutim, u malim stambenim prostorima može zauzimati potreban prostor. Kako biste sačuvali što više prostora, odlična su ideja produljivi stolovi koje razvučete i sklopite ovisno o potrebi i situaciji. Stol Jackson veličine 80x80 cm možete smjestiti gotovo u svaki prostor, a kada vam zatreba mjesta za obiteljske večere lako ga rastvorite u stol veličine 160x80 cm. Za nešto veća okupljanja, bit će idealan okrugli stol Oakland koji se razvlačenjem pretvara u stol veličine 200x120 cm. Oba su stola suvremenog dizajna zbog čega će se lako uklopiti u gotovo svaki dizajn vašeg doma.  

3. Taburei

U malim stambenim prostorima potrebno je pripaziti da se prostor ne zakrči velikim namještajem. Upravo su zbog toga taburei savršena zamjena foteljama. Pomoću taburea Wilma osigurat ćete sjedeća mjesta za sve vaše goste bez gubitka prostora u vašem dnevnom boravku.


Za dodatnu uštedu prostora, svoj stolić za kavu zamijenite tabureom. Veći taburei, poput taburea Houda, imaju dovoljno mjesta za sigurno odlaganje svih vaših sitnica koje vam trebaju biti nadohvat ruke dok uživate na svojoj sofi.


4. Police i komode s kliznim vratima

Komode s vratima i ladicama mogu biti nespretne za upotrebu u stanovima s malo slobodnog prostora. Stoga, za pohranu bitnih predmeta radije birajte komode s kliznim vratima, poput komode Hardy.

Police su jednako dobar izbor za pohranu stvari u malim prostorima. Štoviše, one se mogu koristiti kao pregrada između prostorija. Primjerice, dvjema policama Simon možete odijeliti bilo koje dvije prostorije bez narušavanja prozračnosti i otvorenosti vašeg stana.

5. Blagovaonska klupa

Zašto ne biste svoje blagovaonske stolice zamijenili s blagovaonskom klupom? Klupa Sono omogućit će vam više prostora koji su vam do tada zauzimali nasloni stolica, a istovremeno ćete dobiti više sjedećih mjesta za vašim stolom. Kada ih ne koristite, blagovaonske klupe možete gurnuti ispod stola, čime ćete dobiti još više prostora u stanu. Dobra ideja, zar ne? 

 

Nedostaje li vam neki od navedenih komada namještaja u vašem stanu? Njih i druge slične proizvode pronađite u našem webshopu.

chair4uNewsletter
Prijavi se i ostvari popust u vrijednosti od 20€ za prvu narudžbu iznad 200€!
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid

Google tag manager