0 kom
Moj račun
Svi članci
07.12.2023.

Božić u Svjetskom Dizajnu: Blagdanski Interijeri s Našim Proizvodima

Dolazimo do najčarobnijeg vremena godine, a s njim i prilike za oblikovanje Vašeg doma u toplu oazu blagdanskog ugođaja. Naša kolekcija namještaja donosi vam sofisticiranost, udobnost i stil, stvarajući nezaboravno iskustvo u vašem domu. Upoznajte se s nekoliko odabranih proizvoda iz naše ponude koji će unaprijediti Vaš prostor tijekom božićnih blagdana. 🎄

 

 

  • Ukrasni Jastuk Frills

Ručno tkani ukrasni jastuk Frills, dostupan u bež i sivoj boji, predstavlja esenciju elegancije. Ovaj detalj od vune i pamuka s ispunom od 100% poliesterskog vlakna donosi dugotrajnu udobnost. Njegova neutralna boja i dimenzije stvaraju mekoću i osvježenje u vašoj dnevnoj ili spavaćoj sobi, čineći je savršenim mjestom za opuštanje tijekom blagdana.

 

 

  • Stolić za Kavu Essi

Stolić za kavu Essi s pločom od prirodnog masivnog drveta akacije i metalnim postoljem predstavlja spoj elegancije i funkcionalnosti. Ovaj privlačan stolić istaknut će se u svakom prostoru, posebno u rustikalnim interijerima, pridonoseći blagdanskoj atmosferi. 

 

 

  • Fotelja Meghan

Fotelja Meghan kombinira suvremeni chic dizajn s udobnošću koja mami na opuštanje. Izrađena od posebne tkanine slične flisu, ova fotelja donosi toplinu i stil u dom. Svi ljubitelji udobnosti i estetike pronaći će u Meghan savršen spoj tradicije i suvremenosti.

 

 

  • Sofa Martina

U natjecanju udobnosti, Martina bi pobjedila i sam oblak! Sofa Martina, dizajnirana od strane tima Kave Home, naglašava brigu za planet. Njezina zakrivljena silueta i presvlake od 100% recikliranog poliestera s efektom shearlinga čine je iznimnim komadom za blagdanski dnevni boravak.

 

 

  • Stolica s Rukonaslonom Aleli Terrecota

Aleli donosi maksimalnu udobnost s modernim dizajnom i presvlakama. Ova stolica je ne samo estetski privlačna, već i odražava predanost zaštiti okoliša s unutarnjom strukturom od E0 proizvedenog drva. Svakako Božić nije Božić bez crvenog komada namještaja!

 

 

  • Stolica Ciselia White

Dizajnirana za maksimalnu udobnost, stolica Ciselia donosi modernu eleganciju u prostor. Presvlake od teddy materijala, trenutno jako popularnog, pridonose njezinom šarmu, čineći je savršenim dodatkom za stvaranje posebnih trenutaka tijekom blagdana.

 

 

Ove blagdanske sezone, dopustite našim proizvodima da ožive Vaš dom s elegancijom i udobnošću. Neka Vam prostor zrači toplinom Božića i osigurajte nezaboravne trenutke udobnosti i ljepote.

Sretan Božić, želi Vam tim Chair4u! 🎄

chair4uNewsletter
Prijavi se i ostvari popust u vrijednosti od 20€ za prvu narudžbu iznad 200€!

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid

Google tag manager