0 kom
Moj račun
Svi članci
24.10.2023.

 

 

*klikom na fotografije otvarate proizvode

ZUIVER kolekcija "Forever Shapes"

Stolica s rukonaslonom NDSM

ZUIVER-ova stolica s rukonaslonom NDSM poziva na udobno smještanje i opuštanje. Njezina prirodna drvena struktura (izrađena od pepela i hrasta) donosi toplinu u prostor. Ova stolica je poput poziva na topao čaj i dobru knjigu uz prozor, dok kiša lagano udara o staklo. Visina sjedala od 47 cm omogućuje udobno sjedenje za sve.


BUDDY

Buddy stolica kombinira industrijsku estetiku s toplim detaljima. Njezina kombinacija metala i recikliranog materijala donosi osjećaj urbane topline. Zamislite se kako sjedite uz svjetlost svijeća, okruženi mirisom klinčića i cimeta. Metalna struktura osigurava izdržljivost, dok visina sjedala od 48 cm pruža udobnost tijekom dugih pauza za kavu.

RIDGE SOFT

Stolica RIDGE SOFT dodaje mekanu eleganciju svakom kutku Vašeg doma. Njezina tekstura poziva na opuštanje i dodaje mekoću u prostoriju. Ova stolica je poput tople dekice u koju se možete zamotati tijekom hladnih jesenskih večeri. Izrađena od najlona, poliestera i željeza za izdržljivost i udobnost. Visina sjedala od 48 cm omogućuje ugodno sjedenje.


STOLOVI

LOTUS (fotografija iznad) i STORM (fotografija ispod) stolovi donose prirodnu jesensku notu u Vaš interijer. Ovi stolovi su poput šetnje po šumi prekrivenoj lišćem u predivnim nijansama jesenskih boja. Stolovi donose prirodnu toplinu i udobnost. LOTUS ima dimenzije 120x75 cm, izrađen je od MDF-a i hrastovog furnira, dok STORM dolazi u dimenzijama 160x90x75 cm i izrađen je od hrastovog i pepelnog drva. Ovi stolovi su dizajnirani za stvaranje toplog ambijenta.

  

KAVE kolekcija "Creative Journey"

 

COMPO Sofa

KAVE-ova Compo Sofa je poput udobnog zagrljaja na hladnoj jesenskoj večeri. Njezina mekana tkanina i udobni naslonjači pozivaju Vas da se smjestite i podijelite priče s obitelji i prijateljima uz miris svježe pečenih kestena. Sofa je izrađena s unutarnjom strukturom od certificiranog borovog drveta PEFC, što jamči održivost. Lokalna proizvodnja smanjuje CO2 emisije, doprinoseći ekološkom utjecaju. Sjedalo je dimenzija 3x48x85 cm.

 

JUHE ASH VENEER Floor Lamp

Juhe podna lampa baca nježnu svjetlost i stvara intimnu atmosferu. Njezina svjetlost je poput svjetla svjeće koja osvjetljava tamne jesenske večeri, stvarajući topao i ugodan ambijent. Lampa ima pomično sjenilo od jasenovog furnira i kompatibilna je sa žaruljama E27 maksimalne snage od 40W. Metalna struktura je obojena mat bijelom bojom, a baza je izrađena od bijelog mramora.

MUNIRA CHECK BLANKET

Munira šarena dekica je savršena za zamotati se dok je upaljen neki omiljeni jesenski film. Dekica ima dimenzije 130x170 cm i izrađena je s bijelim i sivim resama te smeđim šavovima. Izrađena je s pažnjom prema detaljima i izdržljivim materijalima.

 

Ovi proizvodi su više od običnih komada namještaja i dekoracija; oni su ključni elementi za stvaranje atmosfere jeseni u vašem domu, donoseći toplinu i udobnost tijekom cijele sezone. S kombinacijom funkcionalnosti i estetike, ovi proizvodi pretvaraju svaki dom u topli i ugodan raj za hladne jesenske dane.

 

chair4uNewsletter
Prijavi se i ostvari popust u vrijednosti od 20€ za prvu narudžbu iznad 200€!

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid

Google tag manager