0 kom
Moj račun
Svi članci
23.04.2024.

SITAP CARPET COUTURE 

Sitap Carpet Couture Italia  nudi kolekciju najfinijih luksuznih tepiha gdje možete pronaći široku paletu izbora popraćenih upečatljivim kreativnim idejama.

Sitap Carpet Couture Italia je obiteljska tvrtka koju je 1955. godine osnovao Mario Bosoni, vješti poduzetnik iz Piacenze, koji je ušao na tržište namještaja, odmah se specijaliziravši za proizvodnju tepiha od prirodnih vlakana. Godine 2011. Gian Mario Bosoni krenuo je očevim stopama, pod njegovim vodstvom tvrtka je obnovila svoj imidž i poziv, postavši talijanska izvrsnost u svijetu tepiha.

Kolekcije Sitap nadahnute su kreacijama visoke mode: tepih je poput odijela skrojenog po mjeri, jer ovaj sitap izrađuje tepihe po narudžbi, vodeći svakog kupca do izbora materijala koji najviše odgovara njihovom stilu i potrebama.

 

Za Vas smo pripremili nekoliko tepiha koji smatramo da će se predivno uklopiti u svačiji dom.

Venus

Tepih Venus crpi inspiraciju iz tehnike kapanja u umjetnosti i privući će pozornost u minimalističkom domu ili u kombinaciji s jedinstvenim i ekscentričnim dizajnerskim namještajem.  Dostupan je u više dimenzija i boja 

 

Sicily 

Za ljubitelje uzoraka. Kolekcija Sicily tepisi su iz poliestra. Dostupni su u više različitih dimenzija i u dva različita oblika. 

Sicily Vas sa svojim uzorcima vratiti će Vas u 70te. 

 

Malizia 

Za sve ljubitelje cvijetnih uzoraka imamo i za Vas idealni tepih. Izrađen iz 100% viskoze lak je za održavanje i pranje. Uz to dostupan je u raznim veličinima.  

 

Dominus Moon 

Za sve ljubitelje elegancije i modernog interijera, Za Vas imamo savršeni tepih Dominus Moon. Izrađen od 100% tencela te je antibakterijski prozračan. 

 

Tibet

A za one koji vole da ih zimi grije tepih. Kolekcija Tibet nudi tepihe izrađene iz 100% mongolske kože koja će Vas grijati cijele godine. Tibet u kolekciji ima dostupne i jastuke koji će se super uklopiti uz tepih.

 

Montone

Tepih od 100% novozelandske kože također dobra je opcija za ljubitelje mekanih tepiha. Dostupan u više boja. Napomena: zbog izrade iz prirodne kože metraža može varirati u nekoliko centimietara. 

 

Zebra

Tepih Zebra izrađen je od 100% kravlje kože. Uzorak je bezvremenski i karakterističan te vrlo lako postaje protagonistom u dizajnerskoj kući za ljubitelje životinjskih detalja iz džungle.

 

Luce

Kolekcija Luce je savršena za ljubitelje jednobojnih tepiha. Puno više od jednostavnog jednobojnog tepiha, Luce tepih je ručno tkani luksuzni tepih izrađen od najfinije viskozne pređe, koji će unijeti svjetlost i eleganciju u svaki interijer.

 

Moon

Moon Grey okrugli je tepih  koji ističe eleganciju i šarm mjeseca. Izrađen od fine viskoze . Ova preljevna, sjajna siva boja savršeno pristaje uz moderno, nježno okruženje.

 

Za malo odvažnije 

Alyssa

Kolekcija tepiha od 100% polipropilena.  Tepih je za unutarnju i vanjsku upotrebu. Dostupan u više boja i oblika. 

 

Marry Me

Ne znamo za Vas ali ovaj oblik tepiha u nama budi  !! 

Izrađen je od 100% vune. Savršen na podu ili obješen na zid, to je tepih iz snova za ceremonije i posebne događaje. Isklesana izrada, efekt pustinjske ruže, čini ga bezvremenskim luksuznim tepihom.

 

Leaf 

Ručno izrađen od 100% pamuka, može se udobno prati u perilici rublja na 30 stupnjeva. Idealno uz kadu, u Vašem kozmetičkom kutku, u spavaćoj sobi.

 

Bamby

Kolekcija tepiha za naše najmlađe!! 

Nježno se probudite uz toplinu krznenog Bamby tepiha . Noćni tepih od umjetnog krzna za Vaš ugodan dom.

 

 

 

chair4uNewsletter
Prijavi se i ostvari popust u vrijednosti od 20€ za prvu narudžbu iznad 200€!

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid

Google tag manager