0 kom
Moj račun
Svi članci
09.04.2024.

Exotan poznato je ime u industriji vrtnog namještaja više od 30 godina. Proizvodi su visoke kvalitete i proizvedeni u Aziji. Kroz godine iskustva, Exotan je uvijek svjestan svih trendova i razvoja na tržištu.

Exotan u svojoj kolekciji ima nekoliko serija za sve vremenske prilike. Ovu vrtnu kolekciju možete sigurno ostaviti vani tijekom ljeta . Time se Exotan ističe kod izbora vrtnog namještaja.

Opremite svoju terasu s novim elegantnim namještajem i uživajte u ljetu. 

Za Vas smo pripremili nekoliko ideja kako opremiti svoj vrt ili terasu, a može i balkon, zašto da ne!

1. Vrtni Stol 

Bilo da je sunčano jutro ili romantična večera pod zvijezdama, terasa s blagovaonskim stolom pruža savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u prirodi. 

Stol Borneo

 

Stol Murano

 

2. Stolice

Uz dobar stol potrebne su još bolje i udobnije stolice.  Ne samo da su potrebne, stolice na terasi doprinose i estetskom izgledu vanjskog prostora. Odabirom stolica koje se slažu s vašim stolom i ostatkom dekora, možete stvoriti skladan i privlačan prostor koji privlači pažnju i stvara ugodno okruženje za uživanje na otvorenom.

Naši favoriti : 

Stolica Hawaii

Stolica Grace

 

Stolica Chena

 

3. Sofa i garniture

Garniture na terasi omogućuju vam da maksimalno iskoristite svoj vanjski prostor. Neke vrtne garniture dolaze i kao set pa možete uz sofu dobiti i stolić za kavu ili fotelju. 

Uz naše favorite Bari i Capri osječati ćete se uvijek kao da ste na talijanskoj obali.

Sofa Bari 

Sofa Capri 

 

4. Stolići za kavu

Sofu bez popratnog stolića ne možemo ni zamisliti. Dok čitate knjigu i udobno ste se smjestili a nemate gdje sa ledenom kavom, ne zvući kao odmorno ljeto. Zato Vam predlažemo da izaberete i stolić za kavu kako bi Vam kavica bila uvijek pri ruci. 

 

Stolić San Remo

 

5. Klupa

Ukoliko nemate dovoljno prostora za velike garniture a volite se udobno smjestiti, za Vas Exotan ima i veliki izbor klupa u svojoj kolekciji. 

Klupa Bamboo

 

6. Ležaljka

Ukoliko se želite dodatno opustiti i raskomotiti, ležaljka Vam je must have!!  Ležaljka Vam pruža priliku da uživate u prekrasnom pogledu na okolinu, bilo da je to pogled na bazen, vrt ili prirodu. 

Ležaljka Bamboo

 

Proizvodi za održavanje vrtnog namještaja

Exotan nudi i proizvode koji će Vam olakšati održavanje Vašeg vrtnog namještaja.  Nudi veliki izbor proizvoda za čiščenje kao i navlake za garniture i stolice ukoliko Vas ljeti iznenadi kiša.  Proizvodi za čiščenje raznoliki su te su specializirani za različite tipove materijala. Proizvode možete naći na našoj web stranici. 

 

Nadamo se da ćete se uz Exotan lijepo opustiti i uživati u ljetu! 🌴🏖️🌞

 

 

chair4uNewsletter
Prijavi se i ostvari popust u vrijednosti od 20€ za prvu narudžbu iznad 200€!

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid

Google tag manager