0 kom
Moj račun
viewProductFb EUR

Stolica Wakefield Ivory

Šifra: 1100602
Stolica Wakefield Ivory, boja bjelokosti, poliester tkanina, šperploča, baza od drva eukaliptusa Pročitaj više
Cijena
339,80 €

U cijenu je uključen PDV (25%).

Isporuka unutar 30 radnih dana.

Besplatna dostava

chair4u
Opis

Zadržavanje za stolom dok uživate u dobrom društvu i ukusnoj hrani ono je što radite s Dutchbone Wakefieldom. Tapecirana sjedalica oblikovana je prema tijelu, što ga čini odličnom stolicom za duže sjedenje. Razina udobnosti podignuta je još više s uključenim jastucima, koji se mogu pričvrstiti na stolicu pomoću čičak trake. Tamna nijansa jastuka u lijepom je kontrastu s presvlakom sjedalice. Zajedno s crnom bazom, ovo stvara upečatljiv kontrast. Bejzbol šavovi na rubu sjedalice dovršavaju izgled i dodaju cool rub. Ukratko, stolac s karakterom koji pretvara blagovaonicu u mjesto atmosfere.

chair4u
Tehničke specifikacije
Boja bež
Vrsta sjedalice s rukonaslonom
Širina 55 cm
Dubina 61 cm
Visina 78,5 cm
Širina sjedišta 43 cm
Dubina sjedišta 43 cm
Visina sjedišta 50 cm
Materijal 100% poliester
Materijal postolja drvo eukaliptusa
Nosivost 100 kg
Napomena Za unutarnju upotrebu.
Jamstvo 24 mj.
Boja postolja crna
chair4u
Česta pitanja
Pri odabiru stolica s rukonaslonom, na što treba obratiti pozornost?

Prilikom odabira stolica s rukonaslonom, važno je izmjeriti visinu stola od poda do donjeg dijela ploče i izmjeriti željenu stolicu od poda do najviše točke na rukonaslonu kako biste provjerili hoće li stolica moći ući ispod stola. Visina sjedišta i visina rukonaslona navedeni su u tehničkim specifikacijama proizvoda.

Niste pronašli odgovor? Kontaktirajte nas!

099 4844 115

webshop@chair4u.hr

Dutchbone; inspirativan i jedinstven!

Dutchbone je nizozemski brand koji stvara posebne bezvremenske komade namještaja. Prepun je zemljanih tonova i bogatih boja koje plijene pažnju. Dizajneri Dutchbone-a inspiraciju crpe na svojim putovanjima. U kolekcijama odaju počast rukotvorinama i ručnim izradama predmeta, a pri tom koriste materijale visoke kvalitete. Svaki proizvod ovog branda podsjeća nas na neke egzotične lokacije bojama, materijalima i uzorcima. Proputujte svijet iz udobnosti svoje Dutchbone fotelje.

chair4uNewsletter
Prijavi se i ostvari popust u vrijednosti od 20€ za prvu narudžbu iznad 200€!

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid

Google tag manager